erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Dansk Rengøringsteknik sikrer dig altid et flot resultat

Hos Dansk Rengøringsteknik har vi mere end 25 års erfaring med erhvervsrengøring - vi kan således altid garantere service af høj kvalitet.

Gennem daglig rengøring kan vi sørge for, at din virksomhed sikres friske og rene omgivelser, samt et sundt indeklima, der kan være med til at skabe trivsel og glæde på arbejdspladsen. Vi tilbyder dog også mere fleksible serviceløsninger, som kan tilpasses netop din virksomheds behov.

Vores serviceydelser inkluderer blandt andet:

  • erhvervsrengøring
  • kontorrengøring
  • vinduespolering
  • tæpperens
  • håndværkerrengøring

 

Vores kunders tilfredshed er vores førsteprioritet, og derfor tager vi selvfølgelig hensyn til ikke at påvirke arbejdsmiljøet med vores rengøringsmetoder og materialer. Samtidig garanterer vi, at arbejdet leveres til tiden - hver gang! Dette har over årene været med til at sikre os en lang række trofaste kunder.

Har din virksomhed brug for erhvervsrengøring?

Hvis du ønsker at vide mere om vores erhvervsrengøring, kan du kontakte os på 48 14 25 45 - så aftaler vi et møde, hvor vi sammen kan kigge på dine muligheder.

Velkommen til Dansk Rengøringsteknik ApS

Dansk Rengøringsteknik er en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der stræber efter at levere kvalitetsrengøring til en fordelagtig pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud ved at sende en mail her.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.
Brug kontaktformularen

Kontakt os

eller ring på telefon

4814 2545

Lokal Chem-dry er vores afdeling, som er specialiseret i
rensning af tæpper og møbler.

Kontakt os på 4975 8011

Gå til ChemDry