Vi rykker ud og udfører akut-service

Akut-service

Overvejer jeres virksomhed en midlertidig akut-service inden for rengøring? Hos Dansk Rengøringsteknik finder du kvalificeret rengøringspersonale til vikarservice således din virksomhed eller institution kan blive som ny.

Behovet for rengøring kan opstå fra det ene øjeblik til det andet. Derfor er vi hos Dansk Rengøringsteknik altid i nærheden, hvis akut-service skulle blive nødvendig.

Har I brug for akut-service, står vi altid til rådighed

Måske jeres nuværende rengøringspersonale er ramt af sygdom, barsel eller har ekstra travlt i en given periode, så kan du benytte dig af vores vikarservice. Vi tilbyder nemlig akut-service til rengøring, hvis behovet for en ekstra servicemedarbejder til rengøringsstablen opstår.

For at sikre den mest optimale service er en stor del af vores forretningsmodel, at rekruttere, træne, motivere og fastholde vores rengøringsmedarbejdere. Derfor kan I forvente, at vores vikarservice består af et yderst kompetent personale, og I kan derfor altid være sikre på, at kvaliteten er i allerhøjeste top.

Vi leverer en lang række forskellige løsninger for både store og små virksomheder og institutioner, og vores akutte rengøringsservice er særdeles fleksibel. Den tilpasses i forhold til jeres specifikke behov, hvilket gør, at der findes den rette løsning for alle.

Hvem, hvad og hvornår?

I kan benytte os dagligt, ugentligt eller månedligt - det er helt op til jer og jeres ønsker. Vi giver meget gerne et uforpligtigende tilbud på rengøringsservice eller arbejder på timebasseret løn - det afhænger af jeres behov.

Hos Dansk Rengøringsteknik har vi med mere end 25 år i branchen opbygget stor erfaring. Vi har det dygtigste rengøringspersonale, som altid står til jeres rådighed. Desuden vægter vi meget højt at anvende miljørigtige produkter og materialer i vores rengøring.

Hvis I ønsker akut-service, så kontakt os gerne og hør mere om mulighederne for jeres virksomhed eller institution. Kontakt os på telefon 48 14 25 45.

Velkommen til Dansk Rengøringsteknik ApS

Dansk Rengøringsteknik er en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der stræber efter at levere kvalitetsrengøring til en fordelagtig pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud ved at sende en mail her.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.
Brug kontaktformularen

Kontakt os

eller ring på telefon

4814 2545

Lokal Chem-dry er vores afdeling, som er specialiseret i
rensning af tæpper og møbler.

Kontakt os på 4975 8011

Gå til ChemDry