Afrens og pleje af ubehandlede trægulve

 

Pleje af ubehandlede trægulve

Oprethold og vedligehold de flotte og naturlige gulve i din virksomhed med service fra Dansk Rengøringsteknik.

Flotte og lækre gulve er en kæmpe del af det fysiske arbejdsmiljø i en virksomhed, og er også en stor del af det førstehåndstryk, dine kunder møder, når de besøger din virksomhed.

En jævnlig vedligeholdelse af ubehandlede trægulve er yderst vigtig. Passes gulvene ikke ordentligt og jævnligt, risikeres det at pletter og lignende sætter sig fast i træet, hvorefter en rengøring alene ikke længere er nok.

Hos Dansk Rengøringsteknik tilbyder vi at opretholde træets naturlige glød med regelmæssig afrens og pleje af ubehandlede trægulve.

For at sikre jeres trægulv de bedst mulige vilkår og den længst mulige levetid, benytter vi os altid af miljøvenlige materialer.

Har du brug for mere information om pleje af ubehandlede trægulve?

Få glæde af et smuk og naturligt trægulv de næste mange år gennem Dansk Rengøringsservices vedligeholdelsesservice. Vi garanterer høj kvalitet til fordelagtige priser. Ring til os på 48 14 25 45

 

Velkommen til Dansk Rengøringsteknik ApS

Dansk Rengøringsteknik er en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der stræber efter at levere kvalitetsrengøring til en fordelagtig pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud ved at sende en mail her.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.
Brug kontaktformularen

Kontakt os

eller ring på telefon

4814 2545

Lokal Chem-dry er vores afdeling, som er specialiseret i
rensning af tæpper og møbler.

Kontakt os på 4975 8011

Gå til ChemDry