Erhvervsrengøring i Farum - Den klarer Dansk Rengøringsteknik ApS.

Erhvervsrengøring i Farum

Vi sørger for at din erhvervsrengøring klares til punkt og prikke

Dansk Rengøringsteknik ApS er en virksomhed med 25 år på bagen og er således yderst erfaren indenfor feltet erhvervsrengøring. Vi betjener med glæde kunder i bl.a. Farum.  

Dansk Rengøringsteknik ApS - En virksomhed med mange kompetencer

Over årene har vi i Dansk Rengøringsteknik ApS oparbejdet kompetencer indenfor alle aspekter af erhvervsrengøring og vi dækker et bredt, geografisk område, heriblandt Farum. Vi kan således hjælpe din virksomhed med vinduespolering, tæpperens, håndværkerrengøring, gulvpleje, blomster- og ejendomsservice og meget mere.

Vi er nemlig klar over, at for at din virksomhed skal fungere optimalt, så skal bl.a. faciliteter og indeklima være i orden og erhvervsrengøringen skal derfor køre som smurt. Vores erfaring fortæller os, at det sikrer glade og sunde medarbejdere.

Professionelle medarbejdere og en grøn profil indenfor erhvervsrengøring i Farum

Dansk Rengøringsteknik ApS er en kvalitetsbevist virksomhed og vi forventer derfor også, at vores kunder er kvalitetsbevidste, hvad angår erhvervsrengøring. For at sikre, at vi kan leve op til forventningerne, gør vi en dyd ud af at rekruttere, træne og motivere vores medarbejdere, så de kan levere et resultat din virksomhed er tilfreds med.

Vi værner samtidig om miljøet og holder derfor en grøn profil i forhold til hvordan vi griber rengøringen an og de produkter vi benytter. Miljøvenlighed og fremragende service går hånd i hånd hos os og det samme er tilfældet for vores leverandører.

Vi hjælper også med tæpperens i Farum

Så befinder din virksomhed sig i Farum og har I brug for en professionel løsning til erhvervsrengøring, så tøv ikke med at tage kontakt til os på tlf. 48 14 25 45 eller info@d-rt.dk.

Velkommen til Dansk Rengøringsteknik ApS

Dansk Rengøringsteknik er en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der stræber efter at levere kvalitetsrengøring til en fordelagtig pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud ved at sende en mail her.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.
Brug kontaktformularen

Kontakt os

eller ring på telefon

4814 2545

Lokal Chem-dry er vores afdeling, som er specialiseret i
rensning af tæpper og møbler.

Kontakt os på 4975 8011

Gå til ChemDry