Erhvervsrengøring i København

Erhvervsrengøring i København

Vi sørger for, at din erhvervsrengøring i Hovedstaden altid er i orden.

Dansk Rengøringsteknik ApS er en virksomhed med 25 år på bagen og er således yderst erfaren inden for feltet erhvervsrengøring i København.

En virksomhed med mange kompetencer

Over årene har vi i Dansk Rengøringsteknik ApS oparbejdet kompetencer inden for alle aspekter af erhvervsrengøring, og vi dækker et bredt, geografisk område, heriblandt København og hele hovedstadsområdet. Handyman København er tilmed en del af vores kompetencer. Vi kan således hjælpe din virksomhed med vinduespolering, tæpperens, håndværkerrengøring, reparering, gulvpleje, og ejendomsservice, faktisk sætter kun fantasien grænser for, hvad vi kan tilbyde.

Vi er nemlig klar over, at hvis din virksomhed skal levere det optimale, så skal faciliteterne og indeklimaet være fuldstændigt i orden. Det bliver de, når vi har udført den grundige erhvervsrengøring, vi er kendt for i branchen.

Som en del af vores rengøringsservice tilbyder vi tæpperens. Du kan også få foretage flise- og klinkerens

 

Professionelle medarbejdere inden for erhvervsrengøring København

Dansk Rengøringsteknik ApS er en kvalitetsbevidst virksomhed, og vi forventer derfor også, at vores kunder er kvalitetsbevidste hvad angår erhvervsrengøring. For at sikre, at vi kan leve op til forventningerne, vi rekrutterer og træner vores medarbejdere, så de lever op til de krav, vores kunder stiller til erhvervsrengøring.

Vi værner samtidig om miljøet og holder derfor en grøn profil i forhold til, hvordan vi griber rengøringen an og de produkter, vi benytter. Miljøvenlighed og fremragende service går hånd i hånd hos os, og det samme er tilfældet for vores mange dygtige leverandører.

 

Vi dækker også uden for København med erhvervsrengøring Farum

Så befinder din virksomhed sig i København og har I brug for den professionelle løsning til erhvervsrengøring, så tøv ikke med at tage kontakt til os på tlf. 48 14 25 45 eller info@d-rt.dk.

Velkommen til Dansk Rengøringsteknik ApS

Dansk Rengøringsteknik er en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der stræber efter at levere kvalitetsrengøring til en fordelagtig pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud ved at sende en mail her.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.
Brug kontaktformularen

Kontakt os

eller ring på telefon

4814 2545

Lokal Chem-dry er vores afdeling, som er specialiseret i
rensning af tæpper og møbler.

Kontakt os på 4975 8011

Gå til ChemDry