Vi har stor erfaring med kontorrengøring København. kontorrengoering koebenhavn

Kontorrengøring København

Samler fnullermændene sig i hjørnerne på kontoret? Dansk Rengøringsteknik klarer kontorrengøring, vinduespudsning og rengøringshjælp i København.

Skab et bedre arbejdsklima

Hold kontoret rent med professionel rengøringshjælp fra Dansk Rengøringsteknik ApS. Det fysiske arbejdsklima på kontoret har stor indflydelse på medarbejdernes trivsel og resultater. Et rent kontor giver trygge omgivelser og viser, at medarbejdernes trivsel er i højsædet. Det handler ikke bare om at gøre rent, men om at skabe det ideelle arbejdsmiljø, og det kan Dansk Rengøringsteknik hjælpe med.

Hos os får du mere end bare rengøring med vores handyman service

Dansk Rengøringsteknik yder professionel rengøringshjælp og kan bl.a. hjælpe med:

  • Kontorrengøring
  • Oprydningsopgaver
  • Tæppe- og møbelrens
  • Gulvpleje

Udover almindelig kontorrengøring kan vi også være behjælpelig med inden- og udendørs vinduespudning. Vi lægger stor vægt på at opretholde en miljøvenlig profil, og derfor bruger vi også miljøvenlige produkter, når vi pudser din ejendoms vinduer.

Vi tilbyder også tæpperens i København

En pålidelig partner til Kontorrengøring København

Dansk Rengøringsteknik har 25 års erfaring med professionel erhvervsrengøring, og med os ved roret kan du stole på, at dit kontor altid er rent og pænt, så du kan fokusere på arbejdet i stedet for rengøringen. For os er det vigtigt, at vi ikke bliver bemærket, da det er kendetegnet ved en god rengøringshjælp – det er som bekendt først, når der er beskidt, at man egentlig bemærker det.


Læs mere om Dansk Rengøringsteknik og vores partner Chem-Dry.

Rengøringshjælp København og omegn

Vi tilbyder kontorrengøring og vinduespudsning i København og omegn. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på 4814 2545 eller udfyld kontaktformularen nedenunder, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Velkommen til Dansk Rengøringsteknik ApS

Dansk Rengøringsteknik er en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der stræber efter at levere kvalitetsrengøring til en fordelagtig pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud ved at sende en mail her.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.
Brug kontaktformularen

Kontakt os

eller ring på telefon

4814 2545

Lokal Chem-dry er vores afdeling, som er specialiseret i
rensning af tæpper og møbler.

Kontakt os på 4975 8011

Gå til ChemDry