Vi har stor erfaring med kontorrengøring.

Kontorrengøring

Hvis din virksomhed mangler et rengøringsfirma, så kontakt Dansk Rengøringsteknik – vi yder professionel kontorrengøring og andre rengøringsservices.

Hos Dansk Rengøringsteknik yder vi en høj standard, når det kommer til kontorrengøring, og vi sørger for, at du og dine medarbejdere få et skinnende og rent kontor, der giver et professionelt indtryk hos kunderne samtidigt med, at I får et godt indeklima.

Vi har mange års erfaring inden for kontorrengøring og andre rengøringsservices

Hos Dansk Rengøringsteknik har vi mere end 25 års erfaring med en lang række rengøringsopgaver. Vi holder til i Allerød, men yder service i hele Storkøbenhavn. Vi varetager mange områder inden for professionel rengøring, herunder:


Vi rykker ud til både store og små virksomheder og yder services til en fordelagtig pris. Vores mange år i branchen gør, at vi kan garantere en høj rengøringskvalitet. Du kan læse mere om os ved at klikke her.

Kontakt os hvis du har brug for kontorrengøring

Dansk Rengøringsteknik er klar til at løse diverse opgaver inden for kontor rengøring. Ring på tlf. 48 14 25 45 eller skriv til os på info@d-rt.dk og få et uforpligtigende tilbud, hvis din virksomhed har brug for at få rengjort jeres kontorer. Vi kan også kontaktes via vores kontaktformular.

Velkommen til Dansk Rengøringsteknik ApS

Dansk Rengøringsteknik er en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der stræber efter at levere kvalitetsrengøring til en fordelagtig pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud ved at sende en mail her.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.
Brug kontaktformularen

Kontakt os

eller ring på telefon

4814 2545

Lokal Chem-dry er vores afdeling, som er specialiseret i
rensning af tæpper og møbler.

Kontakt os på 4975 8011

Gå til ChemDry