Dansk rengøringsteknik leverer professionel rengøringsservice. Kontakt os for et tilbud på professionel rengoeringsservice

Professionel rengøringsservice

Rengøring handler ikke blot om at ”gøre rent”. Desværre har alt for mange vænnet sig til en sløset og sjusket tilgang til rengøring. Professionel rengøringsservice er en tilgang, der bygger på at skabe bedre og tryggere omgivelser. Når der er rent i hjemmet og på arbejdspladsen, virker alt meget mere indbydende.

Vores professionel rengøringsservice er derfor vejen frem.

Dansk Rengøringsteknik – professionel rengøringsservice når det er bedst

Med vores mere end 25 års erfaring i rengøringsbranchen er vi vant til alle former for professionel rengøringsservice, og vi ved derfor, hvordan kvalitet skabes. Vi kan blandt andet tilbyde jer erhvervsrengøring, tæpperens, håndværkerrengøring og ejendomsservice.

Vi går meget op i, at alle vores produkter opretholder en miljøvenlig standard, samt at vi udvikler vores medarbejdere konstant.

Kontakt os:

Kontakt os gerne på telefon 48142545, hvis du har brug for professionel rengøringsservice, så kan vi sammen gennemgå de forskellige muligheder, vi kan tilbyde jer.

Velkommen til Dansk Rengøringsteknik ApS

Dansk Rengøringsteknik er en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der stræber efter at levere kvalitetsrengøring til en fordelagtig pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud ved at sende en mail her.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.
Brug kontaktformularen

Kontakt os

eller ring på telefon

4814 2545

Lokal Chem-dry er vores afdeling, som er specialiseret i
rensning af tæpper og møbler.

Kontakt os på 4975 8011

Gå til ChemDry