Få udført rengøring af virksomhed - Rengoering af virksomhed

Rengøring af virksomhed – Professionel erhvervsrengøring

Mangler din virksomhed professionel rengøring eller vejledning, så er vi svaret.

Dansk Rengøringsteknik yder professionel rengøring af virksomheder, samt kvalitetsbevidst ekspertise og rengøringsrådgivning.

Første trin til et styrket arbejdsmiljø starter med et godt indeklima

Hos Dansk Rengøringsteknik tror vi på, at et godt og rent indeklima er essentielt for at skabe en velfungerende arbejdsplads, samt glade medarbejdere. Derfor arbejder vi med miljøbevidste og skånsomme rengøringsløsninger, der samtidig passer til netop jeres virksomhed. Vi er fleksible og altid klar til at løse anderledes rengøringsopgaver, og vi gør naturligvis en stor dyd ud af at levere kvalitetsbevidst service til tiden – og selvfølgelig til en fordelagtig pris.

Mere end 25 års erfaring inden for rengøring af virksomhed

Dansk Rengøringsteknik ApS har solid erfaring med en lang række af rengøringsopgaver, når det drejer sig om rengøring af virksomheder. Vi tilbyder desuden specialiseret rensning af tæpper og møbler, professionel gulvpleje, håndværkerrengøring samt vinduespolering til virksomheder.Vores mangeårige erfaring inden for rengøring af virksomheder gør, at vi kan garantere en høj kvalitet og ekspertise.

Trænger din virksomhed til rådgivning eller en professionel vurdering af netop jeres rengøringsbehov, så er Dansk Rengøringsteknik ApS altid klar til at finde en fleksibel serviceløsning, der passer til dit behov. Du kan kontakte Dansk Rengøringsteknik for et uforpligtigende tilbud på tlf. 48 14 25 45 eller på e-mail info@d-rt.dk.

Velkommen til Dansk Rengøringsteknik ApS

Dansk Rengøringsteknik er en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der stræber efter at levere kvalitetsrengøring til en fordelagtig pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud ved at sende en mail her.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.
Brug kontaktformularen

Kontakt os

eller ring på telefon

4814 2545

Lokal Chem-dry er vores afdeling, som er specialiseret i
rensning af tæpper og møbler.

Kontakt os på 4975 8011

Gå til ChemDry