Vi tilbyder rengøring boligselskab. kontakt os i dag for et tilbud på rengoering boligselskab

Rengøring boligselskab

Få styr på rengøringen i dit boligselskab med Dansk Rengøringsteknik ApS

Dansk Rengøringsteknik ApS tilbyder ejendomsservice til store og små boligselskaber, der mangler hjælp til f.eks. trappevask, vinduespolering eller rengøring af indendørsarealer eller udenomsarealer i dit boligselskab.

God rengøring af dit boligselskab giver glade beboere

Rene og pæne omgivelser smitter af på humøret, og rengøringen i boligselskabet betyder meget for beboerne. Derfor er det vigtigt at finde en god og effektiv samarbejdspartner, når dit boligselskab skal have rengjort både indre og ydre omgivelser. Dansk Rengøringsteknik ApS tilbyder en lang række af services til rengøring og ejendomsservice i boligselskaber. Vi kan eksempelvis tilbyde professionel og effektiv trappevask, rengøring af skralderum, vinduespolering eller handyman service til diverse praktiske opgaver.

Hvis du vil læse mere om, hvad Dansk Rengøringsteknik ApS kan gøre for jeres boligselskab, så kan du se mere om ejendomsservice her.

Dansk Rengøringsservice ApS sikrer professionel rengøring boligselskab

Dansk Rengøringsservice ApS har mere end 25 års erfaring med diverse rengøringsopgaver, og er garant for kvalitetsbevidst og korrekt håndtering af den enkelte rengøringsopgave. Hos Dansk Rengøringsteknik ApS er ingen opgave for lille eller for stor, og vi er også altid klar til at yde rådgivning til konkrete opgaver inden for ejendomsservice.

Hvis dit boligselskab mangler rådgivning eller en professionel vurdering af netop jeres rengøringsbehov, så er Dansk Rengøringsteknik ApS altid klar til at give et godt råd, eller finde en fleksibel serviceløsning, der passer præcis til jeres behov. Så kontakt Dansk Rengøringsteknik ApS for et uforpligtigende tilbud på tlf. 48 14 25 45 eller på e-mail: info@d-rt.dk

Vi tilbyder også firmarengøring - Kontorrengøring København

Velkommen til Dansk Rengøringsteknik ApS

Dansk Rengøringsteknik er en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der stræber efter at levere kvalitetsrengøring til en fordelagtig pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud ved at sende en mail her.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.
Brug kontaktformularen

Kontakt os

eller ring på telefon

4814 2545

Lokal Chem-dry er vores afdeling, som er specialiseret i
rensning af tæpper og møbler.

Kontakt os på 4975 8011

Gå til ChemDry