Har din virksomhed brug for rengøring vicevært - kontakt os for et tilbud på rengoering vicevaert

Rengøring vicevært

Få styr på rod i din ejendom med professionel viceværtsservice

Synes du at det tit er snavset på trappen i din ejendom, at der mangler lys i opgangen alt for ofte og at udendørsarealerne kunne passes meget bedre, så er det måske en god vicevært du mangler.

Dansk Rengøringsteknik har mere end 25 års erfaring i rengøringsbranchen, men det er langtfra den eneste service, vi kan tilbyde. Udover at udføre omfattende ejendomsservice kan vi også stille dig en dygtig vicevært til rådighed, der sørger for, at de mange forfaldende opgaver bliver løst godt og grundigt og din ejendom fremstår pæn ind- og udvendigt.

Vores medarbejdere er yderst kvalitetsbevidste og pålidelige og du kan trygt lægge opgaven i hænderne på en vicevært fra Dansk Rengøringsteknik.

Vi løser også større opgaver som industrirengøring

Rengøring vicevært til en fordelagtig pris

Med vores viceværtservice får du en vicevært der ikke kun tager sig af den klassiske dryppende vandhan, men er til stede, kender ejendommen og har overblik over alle de mange opgaver, der forfalder omkring dens pasning.

En vicevært fra Dansk Rengøringsteknik kan f.eks. selv udføre ad-hoc reparationer, tilkalde håndværker til større projekter, holde opsyn med renholdelse af opgange og udendørsarealer, varetage opgaver i forbindelse med flytninger, aflæsning af varmemålere og meget mere.

Vi kan også hjælpe din virksomhed med opstart af intern rengøringsafdeling

Kontakt os og lad os snakke om den helt rigtige vicevært-løsning til din ejendom.

Læs også mere vores service - kontorrengøring i Farum


Velkommen til Dansk Rengøringsteknik ApS

Dansk Rengøringsteknik er en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der stræber efter at levere kvalitetsrengøring til en fordelagtig pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud ved at sende en mail her.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.
Brug kontaktformularen

Kontakt os

eller ring på telefon

4814 2545

Lokal Chem-dry er vores afdeling, som er specialiseret i
rensning af tæpper og møbler.

Kontakt os på 4975 8011

Gå til ChemDry