Dansk rengøringsteknik leverer professionel rengøring vikar. kontakt os for et tilbud på rengoering vikar

Rengøring vikar

Vores vikarer tilbyder fleksibel rengøring i din virksomhed

Står din virksomhed og mangler akut rengøring i en kortere periode, kan I med fordel benytte vikarservice fra Dansk Rengøringsteknik.

Vores professionelle medarbejdere tilbyder en kvalificeret og fleksibel rengøring i lige den periode, som I har brug for.
Dansk Rengøringsteknik tilbyder både vikarer og faste medarbejdere til al den rengøring din virksomhed måtte have brug for. Det kan eksempelvis være:

  • Kontorrengøring
  • Gulvpleje
  • Tæppe- og møbelrens
  • Vinduespolering


Når vores vikarservice rykker ud for at gøre rent, sker det altid med miljøet i tankerne. Det betyder i praksis, at vores vikarer kun benytter miljøvenlige produkter, når vi pudser vinduer, vasker gulve eller aftørrer borde og stole.

Pålidelig og grundig rengøringsservice til erhverv og ejendomme - læs mere her.

Rengøring vikarbureau

Dansk Rengøringsteknik har i mere end 25 år leveret vikarer til professionel erhvervsrengøring. Når du hyrer os til et arbejde ved du, at din virksomhed altid er ren og pæn, så du kan fokusere på dit arbejde i stedet for at gøre rent.

Ønsker du og din virksomhed hjælp til rengøringen fra vores vikarbureau, så tøv ikke med at kontakte Dansk Rengøringsteknik. Du kan også læse mere om vores erhvervsrengøring i København her.

Leder du efter rengøring boligselskab - så læs mere om hvad vi tilbyder.

Vil du vide mere om rengøring vikar eller have et uforpligtende tilbud så ring til os på telefon 4814 2545. Du kan også udfylde kontaktformularen nedenunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Velkommen til Dansk Rengøringsteknik ApS

Dansk Rengøringsteknik er en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der stræber efter at levere kvalitetsrengøring til en fordelagtig pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud ved at sende en mail her.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.
Brug kontaktformularen

Kontakt os

eller ring på telefon

4814 2545

Lokal Chem-dry er vores afdeling, som er specialiseret i
rensning af tæpper og møbler.

Kontakt os på 4975 8011

Gå til ChemDry