Dansk Rengøringsteknik yder fast, periodisk og akut rengøringshjælp.

Rengøringshjælp

Behov for rengøringshjælp København?

Dansk Rengøringsteknik er lokaliseret i Allerød og yder rengøringshjælp København og hele Sjælland. Vi yder hjælp til rengøring, i form af ejendomsservice og erhvervsrengøring.

Ring på 48142545 for et tilbud – og hør hvad Dansk Rengøringshjælp kan gøre for din virksomhed eller ejendom. Eller udfyld kontaktformularen nederst på siden.

Behov for rengøringshjælp til ejendomme?

Hvad enten der skal fjernes cigaret skodder eller rydes op efter sommerens fester i udearealerne, skrallerummet der skal rengøres, vinduerne der skal pudses, eller I har brug for en handyman til diverse opgaver, så står Dansk Rengøringsteknik klar til at hjælpe. Vi har over 25 års erfaring med rengøringshjælp

Har din virksomhed behov for rengøringshjælp?

Dansk Rengøringsteknik har mere end 25 års erfaring med rengøringshjælp. Vi yder den bedste service hver gang. En skinnende ren arbejdsplads er en rar arbejdsplads for dine medarbejdere og giver dine kunder og samarbejdspartnere et professionelt indtryk.

Vores rengøringshjælp København tilbyder udover, daglig eller periodisk rengøring også vinduespolering, handyman- og blomsterservice!

Brug for vikar rengøringshjælp eller akut rengøringshjælp?

Har du allerede fast rengøringsservice, kan du benytte vores vikar rengøringshjælp til de gange eller perioder, hvor din faste rengøringsservice ikke kan levere. Lige meget hvordan det står til med din faste rengøringsservice, er der ingen grund til at gå på kompromis med niveauet, og det er altid en god idé at have en back-up plan. Vi er også klar til at hjælpe med akut rengøringshjælp.

Velkommen til Dansk Rengøringsteknik ApS

Dansk Rengøringsteknik er en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der stræber efter at levere kvalitetsrengøring til en fordelagtig pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud ved at sende en mail her.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.
Brug kontaktformularen

Kontakt os

eller ring på telefon

4814 2545

Lokal Chem-dry er vores afdeling, som er specialiseret i
rensning af tæpper og møbler.

Kontakt os på 4975 8011

Gå til ChemDry