Rengøringsvogn klar til rengøringsservice. kontakt os i dag for et tilbud på rengoeringsservice

Rengøringsservice

Pålidelig og grundig rengøringsservice til erhverv og ejendomme

Dansk Rengøringsteknik har i 25 år stået for rengøringen i store som små erhvervsvirksomheder. Derfor ved vi, at det er altafgørende med en stabil og pålidelig rengøringsservice. Vores personalepleje er af samme grund i top med høj prioritering af arbejdsklimaet for vores ansatte.

Daglig - periodisk - vikar

Erhvervsrengøring kan bestilles efter individuelle behov. Tag en snak med os, så laver vi sammen en behovsanalyse, hvor vi finder frem til det præcise omfang af opgaven. Vi tilbyder alle former for tidsmæssig indretning af rengøringsarbejdet, blandt andet:

  • Daglig rengøring
  • Periodisk rengøring
  • Vikarservice
  • Akut-service

Ud i alle kroge

Dansk Rengøringsteknik er et rengøringsfirma, der kommer ud i alle kroge, når det gælder rengøring. For os er rengøring nemlig meget mere end den daglige morgenrunde.

Vi kan også tilbyde en totalløsning, der omfatter al øvrig relevant rengøring i virksomheden. Vi er nemlig eksperter i rengøringsservice på stort set alle områder, som for eksempel:

  • Tæppe- og møbelrens
  • Gulvpleje
  • Blomsterservice
  • Handyman-service

ChemDry

Under Dansk Rengøringsteknik hører desuden en afdeling af det globale tæpperenserkoncept ChemDry - Lokal ChemDry. Af den årsag er det hos os meget enkelt at supplere rengøringsservicen med en ordning for virksomhedens tæpper og møbler.

Hvis du er interesseret i et hurtigt og uforpligtende tilbud på rengøringsservice, skal du bare udfylde vores kontaktformular her på siden. Du kan også ringe til os på 4814 2545.

Velkommen til Dansk Rengøringsteknik ApS

Dansk Rengøringsteknik er en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der stræber efter at levere kvalitetsrengøring til en fordelagtig pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud ved at sende en mail her.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.
Brug kontaktformularen

Kontakt os

eller ring på telefon

4814 2545

Lokal Chem-dry er vores afdeling, som er specialiseret i
rensning af tæpper og møbler.

Kontakt os på 4975 8011

Gå til ChemDry