Med effektiv og skånsom tæpperens i København bliver dine tæpper som nye. kontakt os i dag for et tilbud på taepperens i koebenhavn

Tæpperens i København

Lad vores eksperter rense dine tæpper

Gulvtæpper udsættes dagligt for slid og store mængder skidt. Beskidte tæpper er en af hovedkilderne til et dårligt indeklima. Derfor er det vigtigt at få renset sine tæpper jævnligt. Vi anbefaler, at man minimum får renset sine tæpper en gang om året.

Med mere end 25 års brancheerfaring er Dansk Rengøringsteknik eksperter i tæpperens. Vi udfører tæpperensning af store og små arealer – både for erhvervskunder og private i København. Vores erfarne renseteknikere går grundigt til værks og fjerner selv de mest genstridige pletter.

Udover tæpper, tilbyder vi også gulvrengøring og pleje af ubehandlede trægulve

Skånsom og miljøvenlig tæpperens i København

For ikke at slide unødigt på dine tæpper under tæpperensningen, benytter vi altid de mest skånsomme teknikker –som fx damprengøring – og udelukkende miljøvenlige rengøringsmidler. Du kan læse mere om vores tæpperensningsmetoder her.

Fuld tilfredshed – hver gang

Hos Dansk Rengøringsteknik gør vi os altid umage for at efterleve vores kunders ønsker. Hvis du ikke er tilfreds med vores service, og har haft rimelige forventninger, så foretager vi gerne en ekstra tæpperensning uden yderligere beregning.

Har du brug for rengøring på arbejdspladsen, så læs mere om vores erhvervsrengøring

Hvis du vil læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med tæpperens, så se her, eller kontakt os på tlf. 48 14 25 45, hvor vi også kan rådgive dig om løsninger, der specifikt passer til dig.

Velkommen til Dansk Rengøringsteknik ApS

Dansk Rengøringsteknik er en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der stræber efter at levere kvalitetsrengøring til en fordelagtig pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud ved at sende en mail her.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.
Brug kontaktformularen

Kontakt os

eller ring på telefon

4814 2545

Lokal Chem-dry er vores afdeling, som er specialiseret i
rensning af tæpper og møbler.

Kontakt os på 4975 8011

Gå til ChemDry