vinduespolering København vinduespolering Koebenhavn

 

Vinduespolering København

Dansk Rengøringsteknik tilbyder effektiv vinduespolering København

Rene vinduer er helt afgørende for, at dine kunder får et godt første håndsindtryk, når de ankommer til din virksomhed. Derfor tilbyder Dansk Rengøringsteknik effektiv og nem vinduespolering, der betyder, at dine gæster altid mødes af pæne og spejlblanke vinduer.

Dansk Rengøringsteknik har både rutine og erfaring. I mere end 20 år har vi udført vinduespolering for danske virksomheder og kan derfor svinge en svaber, så fedtede vinduer erstattes af en imødekommende facade.
Når behovet for vinduespolering opstår, kan Dansk Rengøringsteknik blandt andet tilbyde:

  • Rengøring af skodder og persienner
  • Polering af trappetårne
  • Facadevask

Du kan bestille Dansk Rengøringsteknik til at pudse dine vinduer en enkelt gang, eller du kan hyre os til at komme forbi med jævne mellemrum. Vælger du at indgå en fast aftale med os, sikres en regelmæssig vinduespolering af din virksomhed.

Vinduespolering priser

Hos Dansk Rengøringsteknik overholder vi alle aftaler og mødetider. Det givet os et stærkt netværk i branchen, da både kunder, leverandører og samarbejdspartnere ved, at de altid kan stole på de aftaler, de indgår med os. Hvis du ikke er tilfreds med vores service, vender vi tilbage og foretager en ekstra vinduespolering uden yderligere beregning.

Ikke to vinduespartier er ens, så tag kontakt til os, så giver vi et godt tilbud på dine behov for vinduespolering. Vi holder til i Allerød, men udfører gerne vinduespolering i København og hele hovedstadsområdet.

Kontakt Dansk Rengøringsteknik ApS for et uforpligtende tilbud på vinduespolering København på telefon 48142545 eller udfyld kontaktformularen nedenunder, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Velkommen til Dansk Rengøringsteknik ApS

Dansk Rengøringsteknik er en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der stræber efter at levere kvalitetsrengøring til en fordelagtig pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud ved at sende en mail her.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.
Brug kontaktformularen

Kontakt os

eller ring på telefon

4814 2545

Lokal Chem-dry er vores afdeling, som er specialiseret i
rensning af tæpper og møbler.

Kontakt os på 4975 8011

Gå til ChemDry