Profil

Med mere end 25 år i rengøringsbranchen er Dansk Rengøringsteknik ApS en erfaren virksomhed, der ved hvordan kvalitet skabes

Over årene har vi udviklet en bred vifte af kompetencer, og vi kan i dag tilbyde en lang række af services. Hos Dansk Rengøringsteknik kan vi blandt andet tilbyde: Erhvervsrengøring, vinduespolering, tæpperens, håndværkerrengøring og ejendomsservice.

For at sikre den bedst mulige service gør vi en stor indsats for at rekruttere, træne, motivere samt fastholde vores medarbejdere. Vi mener, at kvalitetsrengøring først og fremmest skabes gennem motivation og konsistens, og dette har da også været med til at sikre os et bredt og loyalt kundenetværk. Blandt vores kunder findes således nogle af Danmarks største erhvervsvirksomheder.

Vi lægger ligeledes meget vægt på at opretholde den miljøvenlige profil, vi har skabt. Vi er derfor meget opmærksomme på, at vi benytter os af miljøvenlige produkter og materialer, og at det samme er gældende for vores leverandører.

Hvis du ønsker at vide mere om vores services, afholder vi med glæde et møde, hvor vi sammen kan gennemgå mulighederne for din virksomhed. Du kan kontakte os på telefon 48 14 25 45.

CVR: 18606895

Velkommen til Dansk Rengøringsteknik ApS

Dansk Rengøringsteknik er en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der stræber efter at levere kvalitetsrengøring til en fordelagtig pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud ved at sende en mail her.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.
Brug kontaktformularen

Kontakt os

eller ring på telefon

4814 2545

Lokal Chem-dry er vores afdeling, som er specialiseret i
rensning af tæpper og møbler.

Kontakt os på 4975 8011

Gå til ChemDry