Har du brug for hjælp til opstart af intern rengøringsafdeling står vi til rådighed. kontakt os hvis vi skal hjælpe med opstart intern rengoeringsafdeling

 

Opstart af intern rengøringsafdeling

Få professionel hjælp til opstart af intern rengøringsafdeling

Ønsker du at starte din egen rengøringsafdeling op i din virksomhed, men ved du ikke helt, hvad der skal til, tilbyder vi hos Dansk Rengøringsteknik rådgivning om opstart af intern rengøringsafdeling.

Der er mange ting, der skal organiseres og besluttes i sådan en proces, og det er derfor fornuftigt at søge hjælp i opstartsfasen. Dansk Rengøringsteknik har mere end 25 års erfaring i faget, og nogle af Danmarks største virksomheder i vores kundenetværk. Du er dermed sikker på at få en professionel rådgivning af højeste kvalitet.

Vi hjælper dig hellere end gerne i gang med oprettelsen af en intern rengøringsafdeling, og vi tilbyder efterfølgende gerne at levere materialer til din virksomhed.

Velkommen til Dansk Rengøringsteknik ApS

Dansk Rengøringsteknik er en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der stræber efter at levere kvalitetsrengøring til en fordelagtig pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud ved at sende en mail her.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.
Brug kontaktformularen

Kontakt os

eller ring på telefon

4814 2545

Lokal Chem-dry er vores afdeling, som er specialiseret i
rensning af tæpper og møbler.

Kontakt os på 4975 8011

Gå til ChemDry