Få foretaget en grundig tæpperens

Tæpperens

Få fjernet pletter og andet snavs med effektiv og skånsom tæpperens

Tæpper bliver dagligt udsat for store mængder snavs og slid, men hos Dansk Rengøringsteknik tilbyder vi tæpperens og sørger vi for, at dine tæpper bliver ved med at se ud som nye.

Vores renseteknikere er blandt de bedste i branchen, og når de har inspiceret de vanskellige pletter, finder de hurtigt den rette løsning inden for tæppe rens.

For ikke at slide for meget på dine tæpper ved tæpperensning, benytter vi os altid af skånsomme og effektive løsninger. Vi gør blandt andet brug af damprengøring med karboniserende effekt. Det vil sige, at snavset løftes ud fra dybden af materialet, så det nemt og hurtigt kan fjernes.

Rens tæppe? Kontakt os og få professionel tæpperens

Det er et stort og besværligt arbejde at rense tæpper på egen hånd, især hvis de skal renses i dybden. Vi hjælper dig gerne med din tæppe rens - kontakt os og hør nærmere.

Hos Dansk Rengøringsteknik forsøger vi altid at leve op til vores kunders ønsker, og hvis du ikke er tilfreds med vores service, og har haft rimelige forventninger, så foretager vi gerne en behandling mere uden yderligere beregning.

Velkommen til Dansk Rengøringsteknik ApS

Dansk Rengøringsteknik er en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der stræber efter at levere kvalitetsrengøring til en fordelagtig pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud ved at sende en mail her.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.
Brug kontaktformularen

Kontakt os

eller ring på telefon

4814 2545

Lokal Chem-dry er vores afdeling, som er specialiseret i
rensning af tæpper og møbler.

Kontakt os på 4975 8011

Gå til ChemDry